Woudrichem verslaat Tricht in de tweede helft

2 oktober 2021 om 17:52 Voetbal

TRICHT Zaterdag heeft VV Woudrichem met 1-3 gewonnen van VV Tricht. ,,Tricht bleef constant aanvallen maar in de tweede helft wisten wij er goed mee af te rekenen’’, aldus een opgetogen Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Tricht –Woudrichem 1-3

1. 0-1 Danny schaap 27’

1-1 36’

1. 1-2 Danny schaap 60’

1-3 Bori Secreve 89’

Woudrichem begon de wedstrijd ,,redelijk goed’’ en in de 27ste minuut was het Danny Schaap die de bezoekers op voorsprong bracht. Heel lang kon Woudrichem niet van de voorsprong genieten want de thuisploeg maakte na ongeveer 10 minuten de gelijkmaker. Tot aan het rustsignaal was Woudrichem vervolgens ,,de kluts kwijt’’ en bleef het bij 1-1.

Na wat aanpassingen in de kleedkamer traden de bezoekers sterk aan in de tweede helft en na een uur spelen maakte Schaap zijn tweede van de dag. Na de 1-2 kreeg een speler van Tricht zijn tweede gele kaart en kon hij dus vertrekken. Dit zorgde ervoor dat de thuisploeg erg ,,opportunistisch’’ ging spelen. De bezoekers gaven de overwinning echter niet meer uit handen. In de 89ste minuut maakte Bori Secreve de 1-3 waarmee het verzet van Tricht definitief was gebroken.

Door deze overwinning staat VV Woudrichem 5e in de 2e klasse F. Volgende week speelt de ploeg van Schaap uit tegen Drechtstreek in Papendrecht, dat 11e staat na een 3-0 verlies tegen Wieldrecht.