Ab Donker

SVW eenvoudig langs Heukelum

2 oktober 2021 om 21:15 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft GVV SVW met 3-0 gemakkelijk gewonnen van VV Heukelum. Pas aan het einde van de wedstrijd schudden de Gorcumers Heukelum definitief van zich af.

SVW - Heukelum 3-0

1-0 Musab Abdirahman  45’

2-0 Hakan Tatli 80’

3-0 Hicham Farhou  85’

De thuisploeg was vanaf het begin sterker dan de bezoekers en er waren een paar kansen op de 1-0. Pas kort voor rust maakte Musab Abdirahman de terechte openingstreffer voor de thuisploeg die dus met een voorsprong naar de catacomben ging.

In de tweede helft bleef SVW beter maar omdat het maar 1-0 stond bleef het spannend in Sportpark Molenburg. Rond de 80ste minuut was het Hakan Tatli die het lot van Heukelum definitief bezegelde en de 2-0 maakte. Vijf minuten later zorgde Hicham Farhou ook nog voor de 3-0.

Door deze overwinning gaat SVW aan de leiding in de 2e klasse F. Volgende week speelt SVW thuis tegen Roda Boys/Bommelerwaard, dat 4e staat na een 5-1 overwinning op EBOH.