Vuren eenvoudig langs ONI

3 oktober 2021 om 20:58 Voetbal

VUREN Zaterdag heeft VV Vuren met 3-1 gewonnen van VV ONI uit Gravenmoer. ,,Voetballend waren wij heer en meester’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren – ONI 3-1

Al vanaf het begin van de wedstrijd was de thuisploeg sterker. Na twintig minuten spelen maakte Fabian van Horssen de openingstreffer voor Vuren. ,,Wij hadden veel balbezit en kansen.’’ Een kwartiertje later maakte Björn Paul de 2-0 na een voorzet van Ryan van Wijk.

In de tweede helft bleef Vuren sterker en tien minuten na rust kreeg de thuisploeg ook nog een penalty na een overtreding. Deze werd door Bas van der Vliet binnengeschoten en zo stond Vuren op een ruime 3-0-voorsprong. Hierna ,,zakte Vuren iets in’’ en ONI kwam een paar keer gevaarlijk bij een treffer. In de 65ste minuut kregen de bezoekers een strafschop en zo stond het opeens 3-1. Verder dan een doelpunt kwam ONI echter niet.

Door de zege staat Vuren tweede in de 3e klasse D. Volgende week speelt Vuren uit tegen SV Capelle dat derde staat na een 0-0 gelijkspel tegen GDC.