Jeroen van der Veer

Sleeuwijk verslaat GVV’63 in boeiend gevecht

5 februari 2023 om 23:11 Voetbal

GAMEREN Sleeuwijk heeft zaterdag met 0-1 gewonnen van GVV’63. ,,De thuisploeg heeft er alles aan gedaan om de gelijkmaker te maken, maar wij spelen de wedstrijd uiteindelijk goed uit’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

GVV’63 - Sleeuwijk 0-1
Jeffrey Molhoek 19’

Aan het begin van de eerste helft zorgde Jeffrey Molhoek voor een 0-1-voorsprong voor de bezoekers. Tot aan het rustsignaal waren de teams gelijkwaardig aan elkaar in het spelbeeld.

In de tweede helft ging GVV’63 vol in de aanval, opzoek naar de gelijkmaker. Een paar keer was de thuisploeg gevaarlijk, maar Sleeuwijk had via de counter ook een paar mogelijkheden om de score te vergroten. Uiteindelijk bleef het 0-1.

Door de overwinning staat Sleeuwijk derde in de 3e klasse E. Volgende week komt DESK uit Kaatsheuvel, de huidige nummer twee, op bezoek.