Sleeuwijk verslaat Dongen in tweede helft

16 oktober 2022 om 01:39 Voetbal

DONGEN Sleeuwijk heeft zaterdag met 1-2 gewonnen van Dongen. ,,Een lastige wedstrijd, omdat wij het niet eerder hebben afgemaakt’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug.

Dongen - Sleeuwijk 1-2

In de eerste helft was het Sleeuwijk dat aanviel, en Dongen dat loerde op een counter. Een paar keer waren de bezoekers dichtbij de openingstreffer maar die werd maar niet gemaakt. Uiteindelijk was het Dongen dat op 1-0 kwam uit een counter.

Na de pauze bleef Sleeuwijk de druk opvoeren op de defensie van de thuisploeg en in de 73ste minuut zorgde Ronan Tuitman voor de gelijkmaker. Jeffrey Molhoek maakte vervolgens de 1-2 in de 80ste minuut. Toen Andor van Andel kort daarop een rode kaart kreeg werd het nog een spannende slotfase. Sleeuwijk hield hierin stand en zo bleef het bij 1-2.

Sleeuwijk is door de overwinning koploper in de 3e klasse E. Over twee weken komt Vuren op bezoek.