Felicia Ederzeel in het casual cafe Jimmy.
Felicia Ederzeel in het casual cafe Jimmy. Victorien Weber
advertorial

De IJsfee omgetoverd tot Jimmy

16 januari 2020 om 09:32 Nieuws

GORINCHEM Naast de vestiging in Hoog Dalem, opent Jimmy Delicious food & coffee woensdag 15 januari een tweede Jimmy in het centrum van Gorinchem aan de Arkelstraat 11, in het pand van de voormalige IJsfee.

,,We kregen vaak de opmerking 'zat Jimmy maar in het centrum'. En dat gaat nu gebeuren," aldus de eigenaren Felicia Ederzeel, Robbert Koster en René Ederzeel. ,,Het was tijd voor vernieuwing van de IJsfee."

De IJsfee is inmiddels omgetoverd tot een gezellig, toegankelijk casual café met een wat kleinere kaart dan in Hoog Dalem, maar met dezelfde kwaliteit koffie, ontbijt en brunch. Op de kaart staan de bekende zelfbereide gerechten, gemaakt van de beste ingrediënten. Ook voor een wijntje of een andere alcoholische versnapering, eventueel met een vers bereid borrelhapje erbij, kunnen klanten terecht bij Jimmy in het centrum.

Voor de ijsliefhebbers is er goed nieuws. In de zomermaanden blijft René vanuit de vertrouwde vitrine zijn huisgemaakte ambachtelijke ijs verkopen. ,,Zo kunnen de klanten blijven genieten van het zelf gedraaide ijs op één van onze gezellige terrassen," vertelt René.

De beide Jimmy's zijn goed toegankelijk voor grotere groepen. Robbert: ,,Zowel in Hoog Dalem als in het centrum kan Jimmy afgehuurd worden voor diverse feesten en partijen. Van een baby shower tot een surprise party in de avonduren, het is allemaal mogelijk."

Jimmy in de binnenstad is elke dag geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. Op zondag kunt u terecht vanaf 11.00 uur.

Voor meer informatie over de menukaart, het afhuren van Jimmy of het bestellen van ijs voor bedrijven en/of feestjes kunt u een kijkje nemen op de website www.jimmycoffee.nl of volg Jimmy Delicious food & coffee op Facebook of Instagram.

advertentie
advertentie