Afbeelding
Dalemse Veste
advertorial

Verhuur Dalemse Veste in Gorinchem gestart

5 april 2022 om 09:26 Zakelijk

GORINCHEM Dalemse Veste is een prachtig nieuw wooncomplex met 84 luxe levensloopbestendige huurappartementen. Dichtbij winkelcentrum Hoog Dalem én in het groen. Dalemse Veste is een vernieuwend woonconcept voor 55-plussers. Het is meer dan alleen wonen, het is leven. Met vele faciliteiten in en om het gebouw en zorg in nabijheid.

Bij Dalemse Veste draait het om ‘leven’. U woont in een royaal appartement dat is gelegen in een groene, veilige en levendige omgeving. Er is genoeg te doen in de buurt en bij Dalemse Veste zelf. Binnen een paar wandelminuten bent u in het winkelcentrum Hoog Dalem en wanneer u de voordeur uitstapt bevindt u zich meteen in een parkachtige omgeving. Pal naast het gebouw wordt in 2022 een gezondheidscentrum geopend met huisartsen, fysiotherapeuten, apotheek, etc. 

SAMEN ONTMOETEN WANNEER U DAT WILT
Bij Dalemse Veste zijn er meerdere faciliteiten. Zo kunt u in de royale gemeenschappelijke leefkeuken medebewoners ontmoeten, een kopje koffie drinken of bijv. een appeltaart bakken. Ook is er een lounge met tv-hoek én biljarttafel waar u uw buren kunt uitdagen voor een spelletje. Nadat u de winst heeft binnengehaald, kunt u heerlijk wat drinken op het ruime terras. Zit u toch liever in de tuin? Dat kan! Dalemse Veste beschikt over een zeer ruime gezamenlijke tuin waarin u lekker kunt genieten van het zonnetje. Heeft u groene vingers, dan kunt u uw energie kwijt in de moestuin.


Dalemse Veste

OVER DE APPARTEMENTEN
Het woningaanbod van Dalemse Veste bestaat uit twee- en driekamerappartementen. Alle appartementen zijn gelijkvloers en nagenoeg elk appartement beschikt over een royaal balkon waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving. Ieder appartement heeft een luxe keuken voorzien van inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser en een luxe afgewerkte badkamer met inloopdouche. Daarnaast beschikt ieder appartement over een parkeerplaats in de op de begane grond gelegen parkeergarage en is er op de begane grond een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig voor het stallen van uw (elektrische) fiets.

DUURZAAM LEVEN EN OPTIMAAL LEEFCOMFORT

Alle appartementen worden volledig gasloos opgeleverd. Wel zo fijn met de snel stijgende gasprijzen. De appartementen worden gekoeld of verwarmd door middel van vloerverwarming/vloerkoeling. Daarnaast bevinden zich op het gebouw zonnepanelen. Hiermee draagt u bij aan een duurzame toekomst!


Dalemse Veste

ZORG IN DE NABIJHEID
Bij Dalemse Veste kunt u een beroep doen op zorg en hulp bij u thuis. Ook wanneer u een lichte tot intensieve zorgvraag hebt, dan kunt u bij Dalemse Veste blijven wonen. Het complex is volledig rolstoeltoegankelijk en vriendelijk voor u als bewoner en voor zorgverleners. Rivas wijkverpleging kan zorg bij u thuis leveren.

LOCATIE 
Het gebouw is gelegen op loopafstand van Winkelcentrum Hoog Dalem. Bewoners van Dalemse Veste kunnen daar terecht voor hun dagelijkse boodschappen, om koffie te drinken of om gezellig te winkelen. Ook is Dalemse Veste gelegen op fietsafstand van het centrum van Gorinchem en zijn er tal van fiets- en wandelroutes in de omgeving.

De verhuur van Dalemse Veste is gestart en naar verwachting zullen de appartementen eind juni/begin juli 2022 opgeleverd worden. Ziet u uzelf hier al wonen? Schrijf u dan nu in via www.dalemseveste.nl.

advertentie
advertentie