Start met hardlopen bij Extrarunners Gorinchem

14 februari 2022 om 13:40 Atletiek

GORINCHEM Wie op een leuke aan zijn of haar conditie wil werken, is van harte welkom bij de beginnerscursus hardlopen van de Extrarunners in Gorinchem. De Extrarunners is misschien wel de gezelligste hardloopgroep van Gorinchem en wijde omstreken. Niet voor niets is het motto van de Extrarunners ‘Hol voor de lol’. Iedere donderdagavond en zaterdag komen de leden bij elkaar om samen sportieve uitdagingen aan te gaan. De beginnerscursus start zaterdag 5 maart en wordt gedurende 8 zaterdagen gegeven.

Lijkt jou dat ook leuk? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus hardlopen. Samen met je trainingsmaatjes word je door een ervaren coach op een verantwoorde manier begeleid zodat je aan het einde van de acht weken genoeg conditie hebt om 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Tijdens de laagdrempelige trainingen wordt er onder andere gewerkt aan hardlooptechniek zodat blessures worden voorkomen. Om een continuïteit in de training te krijgen, krijgen de deelnemers wekelijks een trainingsschema mee naar huis zodat de conditie op een gedegen en verantwoorde manier wordt opgebouwd. De cursus wordt afgesloten met een zogenaamde ‘eindloop’ waarbij je wordt ondersteund door de andere Extrarunners. Zo zie je maar, bij de Extrarunners hoef je het niet alleen te doen.

De beginnerscursus hardlopen start op zaterdag 5 maart vanaf het Sportpunt Binnenstad aan het Heerenlaantje 18 in Gorinchem. De trainingen op zaterdag starten om 09:30 uur. Deelname aan de beginnerscursus hardlopen kost € 40,-. Wanneer je na de beginnerscursus besluit om lid te worden van de Extrarunners wordt dit bedrag ook nog een in mindering gebracht op je lidmaatschapskosten. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zodat we kunnen garanderen dat al onze deelnemers de volle aandacht krijgen die ze verdienen. Meld je aan of stel een vraag door een e-mailbericht te sturen aan info@extrarunners.nl. Zie ook: www.extrarunners.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie