Afbeelding
Gorinchem Beweegt

Wandelchallenge van start, 15.000km met heel Gorinchem

Overig

GORINCHEM Gorinchem Beweegt houdt een Go-Fit challenge met de hele stad. 15.000 km wandelen of hardlopen in de maand november. Iedereen kan meedoen.

,,We meten dit met de gratis versie van de Stava-app”, aldus beweegcoach Lotte Blok. ,,Daar kan men lid worden van de club ‘Gorinchem beweegt GoFit’. In deze app worden de kilometers wekelijks bijgehouden en zo weten we einde van de maand hoeveel km we hebben gelopen. Er mag worden gewandeld, maar ook hardlopen telt mee. Zo hopen we iedereen te motiveren om nog een paar extra kilometers te lopen, te genieten van de buitenlucht en gezond het najaar in te gaan.

,,In deze tijd is het net wat makkelijker om binnen te blijven, je lunchwandeling over te slaan of om die training een keer af te zeggen. Een gezonde leefstijl is erg belangrijk, zeker in deze tijd. Wandelen/hardlopen kan daar een steentje aan bijdragen. Daarnaast is er niets leukers dan iets doen waar de hele stad aan mee kan doen! We gaan samen voor de 15.000 km te voet in de maand november. Een flinke uitdaging, maar wij gaan gewoon iedereen verbazen en die 15.000 km samen passeren. Er zijn tijdens de challenge leuke prijzen te winnen.”

advertentie