Afbeelding

Team Gorinchem klaar voor Roparun

Atletiek

GORINCHEM Team Gorinchem is helemaal klaar voor de Roparun. Met Pinksteren staat het voor het eerst aan de start van deze estafetteloop voor het goede doel. Zondag 22 mei hield het team een simulatietraining en die is heel goed verlopen. Het team legde een route van zo’n 60 kilometer af door de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Veel fietsers en wandelaars moedigden de lopers en fietsers onderweg aan en wensten hen succes. 

Het team vertrok vanaf Papland en eindigde daar ook met een vrolijke groepsfoto. Helemaal klaar voor de Roparun van 4 tot en met 6 juni. Op een sportieve manier zamelt Team Gorinchem dan geld in voor de Stichting Roparun.

VERKOOPACTIES Afgelopen maanden zetten de teamleden zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. ,,We hebben contact opgenomen met Gorcumse bedrijven, maar we hielden ook succesvolle verkoopacties’, zeggen Niels den Ottelander en Bas van Andel, teamcaptains van Team 71. Zo werd dankzij de steun van Wijnhandel De Paap in Papendrecht een wijnactie gehouden en kon het team voor Pasen flink wat kilo’s heerlijke paaschocolade verkopen.

HANDEN UIT DE MOUWEN De teamleden van Team Gorinchem hebben zich naast de eigen trainingen ook voor andere sportactiviteiten ingezet. ‘We staken onze handen uit de mouwen tijdens de Vestingloop in maart. ,,De lopers voerden hand- en spandiensten uit, maar ook andere teamleden zoals chauffeurs, ondersteuners van het basiskamp en de fietsers waren aanwezig”, zegt Niels. ,,De organisatie beloonde de inzet van het team met een mooie financiële vergoeding, dus zo helpen we elkaar!”

Meer informatie over Team Gorinchem is te vinden op www.team71.nl

Afbeelding
advertentie