BDUmedia

Sleeuwijk onderuit tegen De Zwerver

9 oktober 2021 om 23:21 Voetbal

KINDERDIJK VV Sleeuwijk heeft zaterdag met 3-0 verloren van De Zwerver. ,,Tot de dertigste minuut waren beide ploegen gelijkwaardig, daarna waren wij niet bij machten om veel kansen te creëren’’, blikt Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

De Zwerver - Sleeuwijk 3-0

Aan het begin van de wedstrijd waren er kansen aan beide kanten. In de 30ste minuut was het De Zwerver die op een 1-0-voorsprong kwam. Vlak voor het rustsignaal kreeg de thuisploeg ook nog een strafschop tegen, die vervolgens werd benut.

In de tweede helft had Sleeuwijk weinig meer in te brengen en in de 75ste minuut maakte De Zwerver ook nog de 3-0.

Door het verlies staat Sleeuwijk op de 9e plaats in de 2e klasse F. Volgende week komt Heukelum op bezoek dat 14e staat na een 0-2 verlies tegen GJS.