GJS komt niet langs Kinderdijkse muur

16 oktober 2021 om 21:26 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft GJS met 0-1 verloren van De Zwerver uit Kinderdijk. ,,We hebben 85 minuten lang geprobeerd om door hun defensie te breken, maar dat is helaas niet gelukt’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS – De Zwerver 0-1

Binnen vijf minuten kwamen de bezoekers op een 0-1-voorsprong. Hierna had Herovina vrijwel alle kansen maar de ,,compacte defensie van De Zwerver stond erg goed.’’ Vlak voor rust leek Youri Bos de gelijkmaker binnen te schieten, dit doelpunt werd vervolgens echter afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft bleef GJS proberen om een doelpunt te forceren. ,,Na de 60ste minuut hebben we alles op de aanval gezet maar niks werkte, wij waren zelf niet goed genoeg vandaag.’’ Tegen het einde van de wedstrijd kwamen de bezoekers iets meer naar voren, omdat er veel ruimte ontstond door de aanvallende houding van GJS. Uiteindelijk bleef het bij 0-1.

Door het verlies staat GJS 6e in de 2e klasse F. Volgende week is EBOH de tegenstander, dat 8e staat na een 0-6-overwinning op Woudrichem.