Woudrichem kansloos onderuit tegen EBOH

16 oktober 2021 om 23:10 Voetbal

WOUDRICHEM VV Woudrichem heeft zaterdag met 0-6 verloren van EBOH uit Dordrecht. ,,Na de 0-1 speelden we als een kip zonder kop’’, blikt Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug op de verloren wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd waren de teams redelijk gewaagd aan elkaar. Dit was tot de bezoekers in de 20ste minuut de 0-1 maakten waarna het compleet instortte bij Woudrichem. Voor het rustsignaal werd ook nog de 0-2 gemaakt en toen was wel duidelijk dat de thuisploeg ,,een complete off-day had en het de schade moest gaan beperken.’’

In de tweede helft bleef EBOH de betere ploeg en had Woudrichem eigenlijk niks meer in te brengen. Voor het eindsignaal werd er nog vier keer gescoord door de bezoekers en zo werd het 0-6.

Door het verlies staat Woudrichem 7e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Woudrichem uit tegen SVW, dat 3e staat na een 0-0-gelijkspel tegen Altena.