Jeroen van der Veer

Derde verlies op rij voor Kozakken Boys

16 oktober 2021 om 21:24 Voetbal

MAASSLUIS Zaterdag heeft Kozakken Boys met 2-0 verloren van Excelsior Maassluis.

Excelsior Maassluis – Kozakken Boys 2-0

50’ Vincent van den Berg 1-0

61’ Giovanni da Fonseca 2-0

Aan het begin van de wedstrijd waren de ploegen gewaagd aan elkaar. De bezoekers kregen erg veel corners in de eerste helft en uit een van deze was Thomas Marijnissen erg dicht bij de openingstreffer. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0. ,,We hadden de wedstrijd in de eerste helft naar ons toe moeten trekken’’, aldus Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.

Excelsior begon de tweede helft sterker en in de 50ste minuut opende Vincent van den Berg de score namens de thuisploeg. Kozakken Boys ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en Marijnissen was erg dicht bij de gelijkmaker met een schot op de lat. Toen Giovanni da Fonsceca in de 62ste minuut de 2-0 maakte was het gedaan met het verzet van de bezoekers.

Door het verlies staat Kozakken Boys 16e in de Tweede Divisie. Volgende week zaterdag is Kozakken Boys vrij, dinsdag 26 oktober komt Eerstedivisionist Telstar op bezoek in de eerste ronde van de KNVB Beker.