Ab Donker

Unitas zaterdag verliest nipt van ZBC’97

17 oktober 2021 om 23:45 Voetbal

ZWIJNDRECHT Unitas zaterdag heeft met 1-0 verloren van ZBC’97 uit Zwijndrecht. ,,We speelden geen goede wedstrijd’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten.

ZBC’97 – Unitas (zat) 1-0

Aan het begin van de wedstrijd waren er enkele kansen over en weer. In de 19e minuut leek Unitas op voorsprong te komen, deze treffer werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Vervolgens was het ZBC dat de openingstreffer maakte en daarna de bezoekers liet aanvallen. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

In de tweede helft hadden de bezoekers ,,veel kansen maar deze werden geen van allen benut.’’ Unitas kwam niet meer tot scoren en daarom bleven de 3 punten in Zwijndrecht.

Door het verlies staat Unitas 10e in de 4e klasse E. Dinsdag speelt Unitas thuis tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht een inhaalwedstrijd, dat momenteel de 2e plaats bezet.