Archief BDU Media

Arkel onderuit tegen Wieldrecht

16 oktober 2021 om 21:21 Voetbal

ARKEL Zaterdag heeft ASV Arkel met 1-3 verloren van Wieldrecht. ,,Ondanks het verlies hebben wij een hele goede wedstrijd gespeeld’’, blikt Arkel-trainer Leon Elands terug op de wedstrijd.

Arkel – Wieldrecht 1-3

De thuisploeg begon goed aan de eerste helft. Ondanks dat kwam Wieldrecht op een 0-1-voorsprong. Kort voor rust was het Björn van Hoogdalem die Arkel via een schitterende vrij trap weer langszij schoot. Bij het rustsignaal waren de teams dus weer in evenwicht.

Aan het begin van de tweede helft had Arkel een paar kansen op de 2-1 en had Wieldrecht het moeilijk. Dit was totdat de bezoekers in de 75ste minuut een penalty kregen, die vervolgens werd binnengeschoten. Arkel moest hierna ,,meer risico’s nemen’’ en daarom viel in de 85ste minuut de beslissende 1-3.

Door het verlies staat Arkel 11e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel uit tegen Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg, dat 12e staat na een 4-0 verlies tegen Roda Boys/Bommelerwaard.