Sleeuwijk en Heukelum delen de punten

16 oktober 2021 om 22:59 Voetbal

SLEEUWIJK Zaterdag heeft Sleeuwijk thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heukelum. ,,Gezien de verhoudingen was een gelijkspel terecht’’, blikt Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk – Heukelum 1-1

De thuisploeg begon de wedstrijd sterker en er waren een paar kansen om de openingstreffer te maken. In de 25ste minuut was het echter Heukelum dat op voorsprong kwam. ,,We gaven in de eerste helft eigenlijk niks weg, het tegendoelpunt was een moment van onoplettendheid.’’ Sleeuwijk ging dus met een achterstand naar de kleedkamers.

De tweede helft was amper begonnen toen Petar Micic de gelijkmaker op het bord zette namens de thuisploeg in de 48ste minuut. Hierna nam Heukelum het initiatief iets meer over van Sleeuwijk maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren.

Door het gelijkspel staat Sleeuwijk 10e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Sleeuwijk uit tegen Drechtstreek in Papendrecht, dat 13e staat na een 3-3-gelijkspel tegen Tricht.