Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVS’65 verliest nipt van Asperen

23 oktober 2021 om 19:09 Voetbal

SPIJK Zaterdag heeft SVS’65 met 2-3 nipt verloren van VV Asperen. ,,Een beetje ongelukkig voor ons, wij zaten vandaag net aan de verkeerde kant’’, blikt SVS’65-trainer José van de Ven terug op de wedstrijd.

SVS’65 – VV Asperen 2-3

De thuisploeg begon ,,zwak aan de eerste helft’’, want Asperen kwam al na zes minuten op voorsprong. Na de openingstreffer pakte SVS’65 ,,het wat beter op’’ en waren de ploegen meer gewaagd aan elkaar. Kort voor rust hadden de bezoekers een grote kans, maar doelman Raymon Kaarsemaker hield SVS’65 knap in de wedstrijd. Bij het rustsignaal stond het dus nog steeds 0-1.

Asperen herhaalde het kunstje wat ze in de eerste helft deden door vijf minuten in de tweede helft de 0-2 te maken. Deze keer had de thuisploeg wel een antwoord want in de 52ste minuut maakte Sam Muilenberg de aansluitingstreffer. In de 65ste minuut kreeg SVS’65 een penalty die door Kenny Lagendijk binnen werd geschoten. Hierna waren er kansen over en weer en kon het beide kanten op. Uiteindelijk was het Asperen dat uit een hoekschop de 2-3 maakte en met de drie punten naar huis ging.

Door het verlies staat SVS’65 10e in de 4e klasse E. Volgende week is ASH uit Hellouw de tegenstander, dat 5e staat na een 1-2 winst op Lekvogels.