GJS vrij eenvoudig langs EBOH

23 oktober 2021 om 21:15 Voetbal

DORDRECHT Zaterdag heeft GJS met 1-2 gewonnen van EBOH. GJS-trainer Marco Verbeek vond zijn ploeg ,,vooral defensief erg goed spelen, het stond als een huis vandaag.’’

EBOH – GJS 1-2

GJS begon sterk aan de wedstrijd en al na tien minuten maakte Rob van den Boom de 0-1. Hierna waren de ploegen meer in evenwicht en ,,ging het beide kanten op.’’ Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-1.

Aan het begin van de tweede helft maakte Stef Kamp, op aangeven van Ruud Bos, de 0-2. Vervolgens liet GJS de thuisploeg wat meer komen en maakten zij nog wel de 1-2 in de slotfase. De defensie van de bezoekers hield verder echter zonder al te veel moeite stand en zo bleef het bij 1-2.

Door de overwinning staat GJS 3e in de 2e klasse F. Volgende week komt Altena uit Nieuwendijk op bezoek in Gorinchem, dat 5e staat na een 1-1-gelijkspel tegen Roda Boys/Bommelerwaard.