Herovina onderuit bij SV Noordeloos

23 oktober 2021 om 19:26 Voetbal

NOORDELOOS Het is Herovina zaterdag niet gelukt om SV Noordeloos te verslaan, de thuisploeg was met 3-1 te sterk. ,,Een complete offday voor ons’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

SV Noordeloos – Herovina 3-1

Vanaf het begin van de wedstrijd was SV Noordeloos de betere ploeg. In de 31ste minuut kwam de thuisploeg dan ook op een 1-0-voorsprong. Heel lang kon SV Noordeloos echter niet genieten van de voorsprong want in de 38ste minuut trok Wilfred van Maaren de stand weer gelijk. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-1 ,,ondanks het overwicht van de thuisploeg’’.

In de tweede helft bleef Noordeloos beter en in de 73ste minuut werd het 2-1. Toen in de 78ste minuut het ook nog 3-1 werd was het verzet van Herovina definitief gebroken.

Door het verlies staat Herovina 6e in de 4e klasse E. Volgende week komt GSC/ODS uit Dordrecht op bezoek in Herwijnen, dat 2e staat na een 2-0-overwinning op ZBC’97.