Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Unitas zaterdag en Lekvogels houden elkaar in evenwicht

24 oktober 2021 om 08:14 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft Unitas met 1-1 gelijkgespeeld thuis tegen VV Lekvogels uit Lexmond. ,,Wij hebben veel kansen gehad, maar te weinig daarvan gescoord’’, blikt Unitas zaterdag-trainer Othman Bouchaten terug op het gelijkspel.

Unitas(zat) – Lekvogels 1-1

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd en Unitas had het ,,moeilijk in het eerste kwartier.’’ Een treffer van Charou Tekle zorgde voor meer rust bij de thuisploeg. Na de 0-1 ,,domineerde’’ Unitas de wedstrijd en had het een paar kansen op de 0-2. Het was echter Lekvogels dat in de 30ste minuut de gelijkmaker maakte. Bij het rustsignaal waren beide teams nog in evenwicht.

In de tweede helft bleef Unitas de betere ploeg maar kwam het niet tot scoren. In de laatste minuut van de wedstrijd had Brandon Markham de grootste kans om toch nog de winnende te maken maar hij miste vlak voor het doel van de tegenstander.

Door het gelijkspel staat Unitas 9e in de 4e klasse E. Volgende week is Unitas vrij, op zaterdag 6 november komt SVS’65 op bezoek in Gorinchem, dat 10e staat na een 2-3-nederlaag tegen Asperen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie