Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Unitas zaterdag en IFC delen de punten in doordweekse inhaalwedstrijd

20 oktober 2021 om 17:28 Voetbal

GORINCHEM Dinsdag heeft Unitas zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld thuis tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. ,,Een sportieve wedstrijd waarin wij onszelf eigenlijk tekort hebben gedaan’’, aldus Unitas zaterdag-trainer Othman Bouchaten.

Unitas (zat) – IFC 1-1

Vanaf het begin van de wedstrijd had IFC het meeste balbezit en Unitas de meeste kansen. Tot aan het rustsignaal resulteerde dit echter niet in een treffer en daarom gingen de teams ook met een stand van 0-0 naar de kleedkamers.

Het tweede deel van de wedstrijd begon beter voor IFC omdat zij in de 50ste minuut de score openden. Hierna zette Unitas ,,iets meer aan’’ en in de 75ste minuut bracht Brandon Markham de thuisploeg langszij. Hierna had Unitas nog een paar kansen op de 2-1 maar deze troffen geen van allen doel.

Door het gelijkspel staat Unitas zaterdag op de 9e plek in de 4e klasse E. Komende zaterdag komt Lekvogels op bezoek. Dat bezet momenteel de 11e plaats.