Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Kozakken Boys kan in verlenging niet winnen van Telstar

27 oktober 2021 om 00:33 Voetbal

WERKENDAM In de KNVB Beker heeft Kozakken Boys dinsdag met 1-2 verloren van Eerstedivisionist Telstar. Met hangen en wurgen kwam de ploeg uit Ijmuiden als winnaar uit de verlenging. ,,Een bekerwedstrijd waar alles inzat’’, aldus Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.

Kozakken Boys – Telstar

24’ Sven van Doorm (pen) 1-0

93’ Sven van Ingen 1-1

104’ Tom Overtoom 1-2

In de eerste helft van de wedstrijd waren beide teams elkaar vooral aan het aftasten. Rond de 24ste minuut kreeg Telstar een penalty na een overtreding, deze werd door Sven van Doorm binnengeschoten. Tot aan het rustsignaal bleef het vervolgens 0-1.
Het tweede gedeelte van de wedstrijd kende ,,kansen over en weer waarin beide teams konden winnen.’’ Vlak voor tijd kopte Sven van Ingen namens Kozakken Boys de gelijkmaker binnen en zo werd het een verlenging.

Het spelbeeld in de verlenging was hetzelfde als in de tweede helft. Vlak voor het einde van de eerste helft van de verlenging maakte Tom Overtoom de 1-2. Dit was echter niet het einde want Glynor Plet kreeg in de 114e minuut nog een rode kaart waardoor het nog een spannend slot zou worden. Met hangen en wurgen hield Telstar vervolgens stand en kwamen zij als winnaar uit het duel.

Door het verlies is Kozakken Boys uitgeschakeld in de beker. Komende zaterdag komt TEC uit Tiel op bezoek in de 2e Divisie.