Archief BDU Media

Gehavend SVS’65 met 4-1 langs ASH

30 oktober 2021 om 17:27 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag, ondanks een aantal afwezigen vanwege blessures, met 4-1 gewonnen van ASH. ,,Een goede teamprestatie vandaag’’, blikt een tevreden SVS’65-trainer José van de Ven terug op de gewonnen wedstrijd.

SVS’65 – ASH 4-1

De bezoekers begonnen sterk aan het duel en SVS’65 stond het eerste kwartier ,,flink onder druk.’’ Hierna kreeg de thuisploeg meer grip op de wedstrijd en in de 20ste minuut opende Fitim Meha de score voor SVS’65. Niet veel later was het wederom Meha die trefzeker was voor de thuisploeg, die zo op 2-0 kwam. Toen Sam Muilenberg ook nog de 3-0 binnenschoot uit een hoekschop in de 35ste minuut leek het duel al gespeeld. Dit was totdat ASH vlak voor rust nog de 3-1 maakte en de spanning weer terugbracht in Spijk.

In de tweede helft was het ASH dat op zoek bleef naar de 3-2. ,,In het tweede gedeelte van de wedstrijd was het vooral tegenhouden.’’ Af en toe was SVS’65 nog gevaarlijk uit een counter, maar de meeste kansen waren voor de bezoekers. Toen het offensief van ASH tegen het einde van de wedstrijd was gebroken en de wedstrijd langzaam doodbloedde maakte Muilenberg in de 90ste minuut er nog 4-1 van, wat ASH definitief de das om deed.

Door de overwinning staat SVS’65 op de zesde plaats in de 4e klasse E. Volgende week komt Unitas zaterdag op bezoek, dat momenteel 11e staat.