Jeroen van der Veer

SVW onderuit bij Tricht

30 oktober 2021 om 17:55 Voetbal

TRICHT Zaterdag heeft GVV SVW met 3-2 verloren van laagvlieger VV Tricht. ,,Wij hadden geen veerkracht om er vandaag overheen te gaan’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

Tricht – SVW 3-2

In het eerste deel van de wedstrijd was SVW de bovenliggende ploeg. Het was echter Tricht dat op voorsprong kwam in de 27ste minuut ,,bij een van de eerste kansen van de thuisploeg.’’ Hierna herpakten de bezoekers zich en kort voor rust maakte Hicham Farhou de gelijkmaker.

De tweede helft begon erg slecht voor SVW, in de 51ste minuut maakte Tricht uit een counter de 2-1. ,,Tricht ging heel effectief om met de kansen en wij gaven de kansen te makkelijk weg.’’ Wederom kwam SVW langszij, ditmaal was het Mounir el Ouazizi die na een uur voetballen de 2-2 maakte. Heel lang konden de bezoekers niet genieten van de gelijkmaker want nog geen 3 minuten later kwam de thuisploeg weer op voorsprong. Deze keer had SVW geen antwoord en zo bleef het bij 3-2.

Door het verlies staat SVW derde in de 2e klasse F. Volgende week speelt SVW thuis tegen Sleeuwijk, dat 10e staat na een 2-3-verlies tegen EBOH.