Unitas onderuit bij JOS Watergraafsmeer

31 oktober 2021 om 19:45 Voetbal

AMSTERDAM Zondag heeft Unitas met 2-0 verloren van JOS Watergraafsmeer in Amsterdam. ,,Wij hebben onze kansen vandaag niet af weten te maken’’, blikt Unitas-trainer Michel van Oostrum terug op het verloren duel.

JOS - Unitas 2-0

In de eerste helft was er geen bovenliggende ploeg en waren er weinig kansen. Na een klein half uur spelen kwam JOS op voorsprong door een rake kopbal uit een hoekschop. ,,Dat mag nooit gebeuren zo’n tegendoelpunt uit een standaardsituatie.’’ Kort voor rust verdubbelde de thuisploeg de voorsprong.

In het tweede gedeelte van het duel ging Unitas op zoek naar de aansluitingstreffer en ,,na wat omzettingen’’ was het een paar keer gevaarlijk dichtbij. Vanwege het aanvallende spel van de bezoekers kon JOS af en toe gevaarlijk counteren en zo bleef het gevaar aan beide kanten. Uiteindelijk kwam Unitas niet door de defensie van de thuisploeg heen en zo bleef het bij 2-0.

Door het verlies staat Unitas 5e in de Derde Divisie B. Volgende week komt HSC’21 uit Haaksbergen op bezoek, dat momenteel 11e staat.