Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Herovina verliest van GSC/ODS

31 oktober 2021 om 18:43 Voetbal

HERWIJNEN Zaterdag heeft Herovina met 1-2 verloren van GSC/ODS. ,,GSC/ODS was tactisch beter vandaag’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina – GSC/ODS 1-2

In de eerste helft gingen de teams ,,gelijk op.’’ Rond de 18e minuut maakte Kevin Steenbruggen de openingstreffer voor Herovina. Koen de Ridder was vervolgens nog dichtbij de 2-0 maar deze ging er net niet in. Hierna was GSC/ODS gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker met een bal op de lat. De thuisploeg ging uiteindelijk met een kleine voorsprong naar de catacomben.

De bezoekers kwamen steeds beter in de wedstrijd en rond de 50ste minuut maakten ze de gelijkmaker. Hierna was het vooral ,,tegenhouden’’ voor Herovina en in de 75ste minuut brak de defensie en maakte GSC/ODS de 1-2. Tot overmaat van ramp kreeg Mark Muller ook nog een rode kaart in de 80ste minuut en zo was Herovina niet in staat om nog een gelijkmaker te forceren.

Door het verlies staat Herovina 7e in de 4e klasse E. Volgende week komt Leerdam Sport’55 op bezoek, dat 13e staat.