Jeroen van der Veer

Sleeuwijk wint in Papendrecht door hattrick Siland

2 november 2021 om 22:55 Voetbal

PAPENDRECHT Dinsdag heeft VV Sleeuwijk met 2-3 gewonnen van VV Drechtstreek. De held van de avond was Ruben Siland, die verantwoordelijk was voor alle treffers van Sleeuwijk. ,,Een stevige wedstrijd met een goede scheidsrechter’’, blikt Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de overwinning.

Drechtstreek – Sleeuwijk 2-3

Aan het begin het duel was er geen bovenliggende partij. In de eerste dertig minuten werd er daarom ook niet gescoord. Pas tegen het eind van de eerste helft, in de 38ste minuut, kopte Siland de eerste van de avond binnen. Vlak voor het rustsignaal kreeg Drechstreek echter een penalty toegekend, die vervolgens ook binnen werd geschoten, waardoor het weer gelijk stond.

In de tweede helft bleven de teams gelijkwaardig aan elkaar en waren er kansen aan beide kanten. In de 70ste minuut kwam Drechtstreek op een 2-1-voorsprong. Hierna ging Sleeuwijk ,,alles op de aanval spelen’’ en dat betaalde zich uit. In de 84ste minuut kopte Siland namelijk de gelijkmaker binnen uit een hoekschop en in de 90ste minuut herhaalde hij dit kunstje.

Door de overwinning staat Sleeuwijk 10e in de 2e klasse F. Komende zaterdag speelt Sleeuwijk uit tegen SVW in Gorinchem, dat 3e staat.