Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Herovina bekert door na comeback tegen HSSC’61

13 november 2021 om 21:05 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 4-3 gewonnen van derdeklasser HSSC’61 uit Hei en Boeicop. ,,Vandaag hebben we aardig wat veerkracht laten zien’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Herovina - HSSC’61 4-3

HSSC’61 begon flitsend aan de wedstrijd, al in de eerste minuut werd de 0-1 gescoord na een snelle steekbal. Coen de Ridder repareerde echter al snel de schade. ,,de eerste 20 minuten waren wij de bovenliggende partij, daarna was HSSC tot aan de rust iets beter.’’ Voor het rustsignaal kwamen de bezoekers wederom op voorsprong.

Aan het begin van de tweede helft kreeg HSSC’61 ,,een cadeautje’’ door een fout achterin bij Herovina en zo stond het 1-3. Hierna werd de thuisploeg echter steeds sterker en uit een vrije trap maakte de Ridder de aansluitingstreffer. Vervolgens was het Kevin Steenbruggen die de gelijkmaker op het scorebord zette. Mark Muller beslechtte het duel uiteindelijk in het voordeel van de thuisploeg. ,,Hij schoot de bal schitterend in het dak van het doel.’’

Door de overwinning gaat Herovina een ronde verder in de KNVB Beker en is het samen met Woudrichem een van de twee clubs uit de regio die nog niet is uitgeschakeld. Volgende week speelt Herovina in de reguliere competitie uit tegen koploper IFC in Hendrik-Ido-Ambacht.