Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Arkel verslaat Tricht in kraker onderin

19 februari 2022 om 20:52 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in de 2e klasse F. Er werd met 3-2 gewonnen van mede-degradatiekandidaat Tricht door een hattrick van Corné van Horik. ,,Wij hadden deze punten broodnodig’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Arkel – Tricht 3-2

Arkel begon erg goed aan de wedstrijd, al na tien minuten zette Van Horik de thuisploeg op een 1-0-voorsprong. In de 25ste minuut maakten de bezoekers echter de gelijkmaker en tien minuten daarna werd het ook nog 1-2.

In de tweede helft drong Arkel meer aan en de bezoekers kregen het steeds moelijker. In de 75ste minuut brak Van Horik de ban door zijn tweede van de dag binnen te koppen. Kort daarna maakte een speler van Tricht hands in het strafschopgebied en kreeg Arkel een penalty en de speler van Tricht een rode kaart. Van Horik nam deze strafschop en schoot deze vervolgens raak, hij maakte hiermee zijn hattrick compleet. Na deze 3-2 was het gedaan met het verzet van de bezoekers en zo bleven de drie punten in Arkel.

Door de overwinning gaat Arkel over Tricht heen op de ranglijst en staat de ploeg van Elands nu elfde. Volgende week speelt Arkel uit tegen SVW, de momentele nummer drie, in Gorinchem.