Jeroen van der Veer

Arkel overtuigend langs Heukelum

6 november 2021 om 21:02 Voetbal

ARKEL Zaterdag heeft ASV Arkel met 4-0 gemakkelijk van Heukelum gewonnen, mede door een hattrick van Corné van Horik. Arkel-trainer Leon Elands, die als toeschouwer moest kijken vanwege zijn rode kaart vorige week, was lovend over interim-trainer Cees Lagendijk, ,,Super dat Cees het van mij over wilde nemen!’’

Arkel - Heukelum 4-0

1-0 Corné van Horik 30’

2-0 Corné van Horik 40’

3-0 Corné van Horik 60’

4-0 Siep Meerbach 70’

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de beste kansen voor Arkel. Na een half uur gespeeld te hebben maakte van Horik de openingstreffer voor de thuisploeg. Tien minuten later maakte hij ook zijn tweede doelpunt van de dag. Arkel ging dus met een 2-0-voorpsprong naar de catacomben.

In de tweede helft bleef de thuisploeg sterker, en na een uurtje gespeeld te hebben maakte Horik zijn hattrick compleet door de 3-0 op het scorebord te zetten. ,,Het team speelde vandaag met hart en ziel.’’ Siep Meerbach maakte het feest compleet in Arkel door ook nog de 4-0 te maken.

Door de overwinning staat Arkel 12e in de 2e klasse F. Volgende week is Arkel vrij, de week daarop komt Altena op bezoek, dat 6e staat na een gelijkspel tegen Tricht.