Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Sleeuwijk verliest ook van Altena

26 februari 2022 om 19:11 Voetbal

NIEUWENDIJK Na het verlies van vorige week tegen Roda Boys/Bommelerwaard heeft Sleeuwijk zaterdag ook verloren van Altena, in Nieuwendijk werd het 4-1. ,,Helaas, we moeten het ermee doen’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoin van Pelt.

Altena – Sleeuwijk 4-1

In de eerste helft waren de ploegen zeer gewaagd aan elkaar. ,,Er waren weinig kansen voor beide teams.’’ Na een tijdje wist Altena de bezoekers echter ,,goed vast te zetten’’ en zo kwamen ze op 1-0, dit was tevens de ruststand.

Aan het begin van de tweede helft kregen de bezoekers een strafschop wegens een overtreding, deze werd vervolgens binnengeschoten door Jeffrey Molhoek. Kort hierna kreeg Altena echter ook een penalty en zo stond het weer 2-1. Dit leek de genadeklap te zijn voor Sleeuwijk. In de 78ste en 84ste minuut maakte de thuisploeg aan alle twijfels een einde door ook nog de 3-1 en 4-1 te maken.

Door de nederlaag staat Sleeuwijk 11e in de tweede klasse F. Volgende week komt Woudrichem, de huidige nummer 7, op bezoek.