Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Asperen en Unitas (zaterdag) spelen gelijk ondanks knotsgekke tweede helft

5 maart 2022 om 23:03 Voetbal

ASPEREN Unitas (zaterdag) heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen Asperen. ,,Achteraf gezien mogen wij blij zijn met een punt’’, blikt Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd.

Asperen - Unitas 1-1

,,Het eerste halfuur van de wedstrijd was het vooral een tactisch steekspel waarin veel werd afgetast.’’ Er waren maar weinig kansen en de kansen die er waren gingen allemaal mis. Bij het rustsignaal was er nog niet gescoord.

Unitas begon, na wat omzettingen, sterker aan de tweede helft en na een uur spelen maakte Daan Romijn de openingstreffer voor de bezoekers. Kort daarop leek Unitas de 0-2 te maken maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Hierna maakte Asperen in de 81ste minuut de gelijkmaker. De wedstrijd leek vervolgens te gaan eindigen in een gelijkspel tot de thuisploeg in de slotseconde een strafschop toegekend kreeg. Deze werd echter ,,huizenhoog’’ overgeschoten en zo bleef het 1-1.

Door het gelijkspel staat Unitas achtste in de 2e klasse F. Dinsdag speelt Unitas een inhaalwedstrijd, hierin komt Herovina, de huidige nummer zeven, uit Herwijnen op bezoek.