Afbeelding
Archief BDU Media

Kozakken Boys verslaat HHC na weergaloze treffer van Nizar Mekkaoui

12 maart 2022 om 21:28 Voetbal

HARDENBERG Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-3 gewonnen van HHC Hardenberg. ,,Nadat wij de overwinning over de streep hadden getrokken was er een enorme ontlading bij ons’’, aldus Koozakken Boys-trainer Michel Langerak.

HHC - Kozakken Boys 2-3

44’ Leon Bot 0-1

64’ Rob van der Leij 1-1

67’ Johnny Lommers 1-2

77’ Jesper Drost 2-2

85’ Nizar Mekkaoui 2-3

In de eerste helft liet Kozakken Boys de bal aan HHC. Dit was ,,een bewust initiatief om uit de omschakeling gevaarlijk te zijn.’’ Uit deze omschakelingen had Kozakken Boys een paar gevaarlijke kansen. Op slag van rust maakte Leon Bot de 0-1 voor de bezoekers.

Het tweede gedeelte van de wedstrijd werd in de 64ste minuut opengebroken door een treffer van Rob van der Leij in de 64ste minuut. ,,Hierna barstte de wedstrijd los.’’ Kort na de gelijkmaker zorgde Johnny Lommers namelijk voor de 1-2. Heel lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong want in de 77ste minuut maakte Jesper Drost de 2-2. ,,Vlak voor tijd draaide Nizar Mekkaoui vanaf de flank naar binnen en draaide zijn schot vervolgens schitterend in de bovenhoek.’’ Hierna probeerde HHC wederom om de gelijkmaker te maken maar deze keer hield de defensie van Kozakken Boys stand.

Door de overwinning stijgt Kozakken Boys naar de veertiende plaats in de Tweede Divisie. Volgende week komt Noordwijk, de huidige nummer zes, op bezoek in Werkendam.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie