GJS verslaat Roda Boys en pakt derde plek

26 maart 2022 om 20:35 Voetbal

GORINCHEM Na puntenverlies tegen Arkel, Tricht en SVW heeft GJS zaterdag met 5-2 gewonnen van Roda Boys/Bommelerwaard. ,,We zijn weer terug’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS – Roda Boys/Bommelerwaard 5-2

De wedstrijd begon dramatisch voor de thuisploeg, al na twee minuten stond het 0-1 voor Roda Boys. GJS liet het er echter niet bij zitten en koos de aanval, ,,we waren heer en meester na de 0-1.’’ In de veertiende minuut zorgde Ruud Bos voor de gelijkmaker en nog geen drie minuten later zorgde diezelfde Bos voor de 2-1. In de 31ste minuut kwam Roda Boys ,,uit het niets’’ toch weer langszij en zo stond het 2-2 bij het rustsignaal.

In de tweede helft bleef het geruime tijd 2-2 staan en er waren kansen voor beide ploegen. Rond de 87ste minuut was het wederom Bos die de thuisploeg op voorsprong bracht, en zo zijn hattrick voltooide. Drie minuten later werd het ook nog 4-2 door een eigen doelpunt, wat de wedstrijd definitief besliste. Vlak voor tijd zette Quincy Bartens zijn naam ook nog op het scorebord door de 5-2 te maken.

Door de overwinning staat GJS op de derde plaats in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Verbeek uit tegen Altena, de huidige nummer zes.