Jeroen van der Veer

Ondermaats GJS verliest van laagvlieger Tricht

15 maart 2022 om 23:33 Voetbal

GORINCHEM Dinsdag heeft GJS de inhaalwedstrijd tegen Tricht met 4-5 verloren. ,,Het spel was vandaag GJS onwaardig’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS - Tricht 4-5

De bezoekers waren al vanaf het begin van de wedstrijd dominant. In de achtste minuut kwam Tricht op 0-1. Een kwartiertje later verdubbelde de bezoekers de voorsprong en kort daarop werd het ook nog 0-3. In de 37ste minuut deed Quincy Bartens wat terug namens GJS en zo was de ruststand 1-3.

Rond de 55ste minuut zorgde Ruud Bos voor de 2-3 en zo was het weer even spannend in Gorinchem. Dit was echter maar van korte duur want vijf minuten later was het alweer 2-4. Het werd vervolgens nog erger voor de thuisploeg omdat Tricht zelfs op 2-5 kwam. GJS gaf zich echter niet gewonnen en Rob van den Boom zorgde in de 75ste minuut voor de 3-5. In de 90ste minuut kreeg de thuisploeg nog een strafschop toegekend die Bartens benutte. De resterende blessuretijd was echter niet genoeg voor GJS om nog een gelijkspel af te kunnen dwingen.

GJS blijft door de nederlaag derde in de 2e klasse F. Komende zaterdag is stadsgenoot SVW de tegenstander in een direct duel voor de tweede plaats.