Unitas kan ook niet winnen van HSC’21

27 maart 2022 om 20:20 Voetbal

HAAKSBERGEN Unitas is er voor de vijfde wedstrijd op rij niet in geslaagd om een overwinning te boeken. Het werd tegen HSC’21 in Haaksbergen 4-0 voor de thuisploeg.

HSC’21 – Unitas 4-0

1-0 Wessel Witbreuk 13’

2-0 Wessel Witbreuk 62’

3-0 Diego van der Weide 86’

4-0 Diego van der Weide 88’

,,Aan het begin van de wedstrijd speelden de bezoekers grotendeels beter dan HSC’21’’, blikte Unitas-trainer Hans de Jong terug op de eerste helft. Toch was het de thuisploeg dat ,,met hun eerste noemenswaardige kans’’ op 1-0 kwam, door een schot van Wessel Witbreuk. Gedurende de eerste helft was Unitas een paar keer dicht bij de gelijkmaker met kansen voor onder andere Robert Mutzers, Jeremy van Uunen en Medhanie Habtemariam. Bij het rustsignaal stond het nog altijd 1-0 voor HSC’21.

In de tweede helft ging Unitas, na wat omzettingen, op zoek naar de gelijkmaker. Het tegenovergestelde gebeurde echter, want in de 62ste minuut maakte Witbreuk de 2-0. ,,Hierna brak er iets bij ons.’’ Van deze tweede klap konden de bezoekers zich niet herstellen en tegen het einde van de wedstrijd werd het nog 3-0 en 4-0 door twee treffers van Diego van der Weide.

Door de nederlaag staat Unitas negende in de Derde Divisie B. Volgende week speelt het elftal van De Jong uit tegen koploper Gemert.