Ab Donker

Unitas speelt gelijk in inhaalwedstrijd

23 maart 2022 om 23:44 Voetbal

GOIRNCHEM Unitas heeft woensdag met 0-0-gelijkgespeeld tegen Blauw Geel’38/JUMBO uit Veghel. ,,De organisatie stond veel beter vergeleken met de vorige twee wedstrijden’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Unitas – Blauw Geel’38/JUMBO 0-0

In de eerste helft waren de ploegen gewaagd aan elkaar en er waren kansen over en weer. Voor de thuisploeg was Medhanie Habtemariam het dichtste bij een doelpunt na een individuele actie. Bij het rustsignaal waren de teams nog in evenwicht.

Unitas kwam veel sterker uit de kleedkamer want de bezoekers hebben in de tweede helft ,,vrijwel geen kansen gehad.’’ Robert Mutzers en Jeremy van Uunen hadden allebei een grote mogelijkheid om de openingstreffer voor de thuisploeg te scoren, maar ook zij wisten het net niet te vinden. De wedstrijd eindigde daarom ook zoals die begon, 0-0.

Door het gelijkspel staat Unitas negende in de Derde Divisie B. Komende zaterdag gaat de ploeg van De Jong op bezoek bij HSC’21, de huidige nummer veertien, in Haaksbergen.