Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Herovina onderuit tegen koploper IFC

2 april 2022 om 18:36 Voetbal

HERWIJNEN Herovina heeft zaterdag met 1-5 verloren van IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. Vooral in de eerste helft had de thuisploeg het erg lastig.

Herovina – IFC 1-5

De bezoekers begonnen zeer vlot aan de wedstrijd, al in de eerste twee minuten stond het 0-2. In de 20ste minuut werd het ook nog 0-3 voor IFC en zo leek het een lange middag te gaan worden voor Herovina. Verdere schade werd echter tot aan het rustsignaal voorkomen door de thuisploeg.

In de tweede helft speelde Herovina veel beter dan aan het begin van de wedstrijd. Daarom kregen Kevin Steenbruggen en Marthijn Hobo ook twee grote kansen op een treffer voor de thuisploeg, deze gingen echter allebei mis. ,,Ik denk dat iedereen in Herwijnen tevreden was over ons spel in de tweede helft’’, blikte Herovina-trainer Marcel de Groot terug op het duel. In de 78ste minuut liep de koploper in de 4e klasse E uit naar 0-4 en 0-5. Vlak voor tijd redde Steenbruggen de eer voor Herovina door de 1-5 te maken. Een ander lichtpuntje voor de thuisploeg was de 16-jarige debutant Jesse van Linstee, die de laatste twintig minuten meespeelde.

Door de nederlaag staat Herovina zevende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het elftal van De Groot uit tegen SVS’65, de huidige nummer negen, in Spijk.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie