Ab Donker

Koploper SVW verliest van Tricht in slotfase

2 april 2022 om 18:49 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 1-2 verloren van Tricht. ,,Het mocht niet zo zijn vanmiddag’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek.

SVW - Tricht 1-2

1-0 Denzel Libretto 11’

1-1 Tim Schook 83’

1-2 Harm van Brenk 95’

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. ,,De eerste 25 minuten heeft Tricht niks tegen ons in kunnen brengen.’’ In de 11e minuut zorgde Denzel Libretto daarom ook voor de 1-0. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Tricht iets beter in de wedstrijd en het duel werd meer gelijkwaardig.

In de tweede helft werden de bezoekers steeds sterker en ,,het was wachten op de gelijkmaker.’’ Deze viel uiteindelijk in de 83ste minuut, door een kopbal van Tim Schook. De wedstrijd leek vervolgens af te stevenen op een gelijkspel maar Tricht rook bloed en vlak voor tijd zorgde Ham van Brenk voor de 1-2.

Ondanks de nederlaag blijft SVW koploper in de 2e klasse F. Volgende week speelt SVW uit tegen Heukelum, die momenteel twaalfde staan.