Archief BDU Media

Arkel kan ook niet winnen van Wilhelmina’26

2 april 2022 om 23:10 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 1-2 verloren van Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg.

Arkel – Wilhelmina’26 1-2

De thuisploeg begon voortvarend aan het duel, al vrij snel zorgde IJsbrand van Eldik met een stift over de keeper voor de 1-0. Kort daarop kwamen de bezoekers langszij door een doelpunt uit een scrimmage. Bij het rustsignaal waren de ploegen in evenwicht.

In de tweede helft bleven de teams gelijkwaardig aan elkaar. In de 60ste minuut kwam Wilhelmina’26 op voorsprong. ,,We hebben hierna nog heel wat kansen gehad maar het is niet gelukt om een van die te benutten’’, blikte Arkel-trainer Leon Elands terug op de slotfase. het bleef uiteindelijk bij 1-2.

Door de nederlaag blijft Arkel hekkensluiter in de 2e klasse F. Volgende week speelt het elftal van Elands uit tegen De Zwerver, de huidige nummer acht, in Kinderdijk.