Arkel verliest van Heukelum in matige wedstrijd

26 maart 2022 om 20:19 Voetbal

HEUKELUM Arkel heeft zaterdag met 3-0 verloren van Heukelum. ,,Het was van beide kanten geen geweldige wedstrijd’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Heukelum – Arkel 3-0

In de eerste helft waren er weinig kansen voor beide ploegen. Er was daarom geen team de bovenliggende partij, de paar kansen die er waren werden allemaal gemist. Bij het rustsignaal waren de teams nog altijd in evenwicht.

In de tweede helft kwam Heukelum op voorsprong uit een snel omschakelingsmoment. Kort na de 1-0 kwam er weer eenzelfde situatie en ook daar viel een doelpunt uit. Arkel ging vervolgens met drie spitsen spelen en er kwamen een paar grote kansen op de aansluitingstreffer, deze gingen echter allemaal mis. In de 75ste minuut maakte Heukelum gebruik van de ruimte achterin bij de bezoekers en zo werd het ook nog 3-0.

Door de nederlaag staat Arkel laatste in de 2e klasse F. Komende dinsdag komt Sleeuwijk op bezoek in een direct duel om de dertiende (een-na-laatste) plaats.