Archief BDUmedia

GJS in slotfase langs Tricht

16 april 2022 om 21:09 Voetbal

TRICHT GJS heeft zaterdag met 0-1 gewonnen van Tricht. ,,Wij stonden als een huis, het is fijn om eens zelf aan het langste eind te trekken’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

Tricht – GJS 0-1

80’ Quincy Bartens (pen)

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de ploegen in evenwicht. Heel veel kansen waren er echter niet voor beide partijen. ,,Het was een echte 0-0 wedstrijd.’’ Na 45 minuten spelen waren de ploegen daarom ook nog altijd in evenwicht met elkaar.

In de tweede helft was het spelbeeld aanvankelijk hetzelfde. Dit was totdat GJS, tegen het einde van de wedstrijd, een strafschop werd toegekend. Deze werd benut door Quincy Bartens en zo gingen de drie punten toch nog mee naar Dalem. ,,Beide ploegen hadden evenveel eieren gevonden aan het einde van de wedstrijd, maar wij vonden het gouden ei.’’

Door de overwinning staat GJS vijfde in de 2e klasse F. Volgende week komt Wieldrecht, die momenteel elfde staan, op bezoek in Dalem.