Afbeelding
Jan Noorlandt

Arkel pakt drie belangrijke punten tegen Woudrichem

16 april 2022 om 21:28 Voetbal

ARKEL Arkel heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van streekgenoot Woudrichem. ,,Een heerlijke overwinning, helemaal leuk omdat het van een streekgenoot is’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands. ,,Arkel heeft gewoon meer strijd geleverd dan wij vandaag, daar moeten wij lessen uit trekken’’, blikte Woudrichem-trainer Gerrie Schaap terug op de wedstrijd.

Arkel - Woudrichem 3-0

60’ Youri de Jong 1-0

70’ Corné van Horik 2-0

90’ IJsbrand van Eldik 3-0

Beide ploegen begonnen niet goed aan de wedstrijd. ,,De eerste helft was niet om aan te gluren.’’ Arkel en Woudrichem speelden veel lange ballen in de hoop dat er één goed viel. Geen van de teams kwam tot scoren na 45 minuten spelen.

De thuisploeg kwam veel feller uit de kleedkamer. In de 60ste minuut maakte Youri de Jong de 1-0 voor Arkel. Tien minuten later verdubbelde Corné van Horik de voorsprong voor de thuisploeg. Het fiasco was vervolgens compleet voor Woudrichem toen Stefan de Bok in de 81ste minuut een rode kaart kreeg. Vlak voor tijd zorgde IJsbrand van Eldik ook nog voor de 3-0.

Ondanks de overwinning blijft Arkel hekkensluiter in de 2e klasse F, al staat de ploeg van Elands nu in punten gelijk met Sleeuwijk. Volgende week speelt Arkel uit tegen Altena, de huidige nummer zes, in Nieuwendijk. Woudrichem staat door de nederlaag achtste. Komende dinsdag komt Wieldrecht, dat momenteel elfde staat, op bezoek in Woudrichem.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie