Afbeelding
Jan Noorlandt

GJS en Arkel spelen gelijk in streekduel

12 maart 2022 om 21:13 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag hebben GJS en Arkel met 0-0-gelijkgespeeld. ,,Een spectaculair gelijkspel, het tempo lag hoog en beide ploegen wilden niet verliezen’’, blike GJS-trainer Marco Verbeek terug op de wedstrijd. ,,Een terechte uitslag, wij hebben vandaag onze ballen getoond en niks weggegeven’’, blikt Arkel-trainer Leon Elands terug op het duel. A-junior Joep van Ockhuyzen maakte zijn debuut bij het eerste elftal van GJS. ,,Hij was een van de betere spelers bij ons vandaag.’’

GJS – Arkel 0-0

In de eerste helft van de wedstrijd werd er veel op het middenveld gevoetbald. ,,Er werden vooral lange ballen gegeven in de hoop dat er een kans uitkwam.’’ Beide ploegen gaven echter amper kansen weg en zo stond het ook nog altijd 0-0 bij het rustsignaal.

Het tweede gedeelte van de wedstrijd kende meer kansen voor beide ploegen. Al werd er nog altijd veel op het middenveld gespeeld en gingen alle kansen die er al kwamen mis. Corné van Horik was na een uur voetballen namens Arkel dichtbij de 0-1, maar zijn schot uit de draai ging rakelings over. Vlak voor tijd kreeg GJS nog een enorme kans op de winnende treffer, Fadelme Elonga schoot van twee meter op het Arkelse doel, dit schot was echter recht op de doelman van de bezoekers, Jari van Baalen, die zodoende het schot kon stoppen.

Door het gelijkspel staat Arkel twaalfde in de 2e klasse F. Volgende week komt de nummer elf, Sleeuwijk, op bezoek. GJS staat nu vierde, zij ontvangen dinsdag in een inhaalwedstrijd Tricht, de huidige nummer 13.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie