Ab Donker

Schelluinen wint overtuigend van SV Capelle

23 april 2022 om 18:55 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heft zaterdag met 4-1 gewonnen van SV Capelle. ,,De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld na het eerste halfuur’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Schelluinen – SV Capelle 4-1

Al vanaf het begin van de wedstrijd was Schelluinen de dominante ploeg. Na een kwartier maakte Erik Kerkhoven de 1-0. Nog geen vijf minuten later zorgde Menno Dekker voor de 2-0. Na een half uur voetballen was het Diego Kemp die de 3-0 maakte voor de thuisploeg, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft nam Schelluinen wat gas terug en SV Capelle bleef machteloos. In de 70ste minuut maakte Yannick de Bondt de 4-0 voor Schelluinen. Kort daarop werd het nog wel 4-1, maar verder dan dat kwamen de bezoekers niet. Vlak voor tijd kreeg een speler van SV Capelle zijn tweede gele kaart en zo eindigden de bezoekers de wedstrijd met tien man op het veld.

Door de overwinning staat Schelluinen tweede in de 3e klasse D. In punten staat het elftal van Van Gils gelijk met koploper GVV’63, zij hebben echter het betere doelsaldo. Volgende week speelt Schelluinen uit tegen GDC, de huidige nummer vier, in Eethen.