Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Schelluinen verliest na zwakke tweede helft van NEO’25

16 april 2022 om 19:27 Voetbal

WAALWIJK Schelluinen heeft zaterdag met 3-1 verloren van NEO’25 in Waalwijk. ,,In de tweede helft waren wij het even kwijt’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

NEO’25 – Schelluinen 3-1

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd. ,,In de eerste helft hadden wij het duel prima onder controle.’’ Rond de 30ste minuut maakte Mergim Shala de 0-1 voor Schelluinen, dit was tevens de ruststand.

NEO’25 nam in de tweede helft het initiatief over na de gelijkmaker in de 55ste minuut. Na de 2-1 in de 56ste minuut was Schelluinen ,,het helemaal kwijt, we hebben amper nog kansen gehad daarna.’’ Nadat de thuisploeg in de 75ste minuut ook op 3-1 kwam was het gedaan met de bezoekers.

Door de nederlaag staat Schelluinen op een gedeelde eerste plaats, in de derde klasse D, met GVV’63. Volgende week komt SV Capelle op bezoek, die momenteel twaalfde staan.