Tiental Kozakken Boys verliest van Ijsselmeervogels

23 april 2022 om 22:45 Voetbal

SPAKENBURG Kozakken Boys heeft zaterdag met 4-0 verloren van Ijsselmeervogels in Spakenburg. Door een vroege rode kaart speelden de Werkendammers meer dan 50 minuten met maar tien man.

Ijsselmeervogels – Kozakken Boys 4-0

1-0 Jerrel Hak 6’

2-0 Danny van den Meiracker (pen) 42’

3-0 Stan Beune 46’

4-0 Rydell Poepon 70’

Ijsselmeervogels begon zeer voortvarend aan de wedstrijd, al in de zesde minuut zorgde Jerrel Hak voor de 1-0. Tegen het einde van de eerste helft trok Stephen Warmolts aan de noodrem en hij kreeg hiervoor een directe rode kaart, en een strafschop tegen. Deze werd door Danny van den Meiracker vervolgens binnengeschoten. Vlak voor het eind van de eerste helft zorgde Stan Beune ook nog voor de 3-0.

,,We stonden met onze rug tegen de muur na de eerste helft en we probeerden vooral de schade te beperken vervolgens’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak. In de 70ste minuut werd het nog 4-0 door Rydell Poepon.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys zestiende in de Tweede Divisie. Volgende week komt Jong FC Volendam, de huidige nummer vijftien, op bezoek in Werkendam.