Ab Donker

Kozakken Boys maakt diep in blessuretijd gelijkmaker tegen hekkensluiter GVVV

6 april 2022 om 01:16 Voetbal

VEENENDAAL Kozakken Boys heeft dinsdag met 2-2-gelijkgespeeld uit tegen GVVV in Veenendaal. ,,Beide ploegen kregen in de tweede helft een makkelijk gegeven penalty, daarom is het ook terecht dat de wedstrijd in evenwicht is geëindigd’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

GVVV – Kozakken Boys 2-2

1-0 Byron Burgering 9’

1-1 Lars Hutten 21’

2-1 Lars ten Teije (pen) 48’

2-2 Thomas Marijnissen (pen) 95’

In de eerste helft was de wedstrijd een ,,gelijkopgaande strijd.’’ In de negende minuut kwam GVVV op een 1-0-voorsprong door een treffer van Byron Burgering. Zo’n tien minuten later zorgde Lars Hutten ervoor dat Kozakken Boys weer langszij kwam. Bij het rustsignaal waren de teams in evenwicht.

Direct aan het begin van de tweede helft kreeg de thuisploeg een strafschop toegekend, Lars ten Teije zorgde er vervolgens voor dat het 2-1 werd. De bezoekers gingen hierna op zoek naar de gelijkmaker door ,,opportunistischer te spelen.’’ Lang leek het erop dat het bij 2-1 zou blijven maar in de 95ste minuut kreeg Kozakken Boys ook een penalty toekend, uiteindelijk was het Thomas Marijnissen die de 2-2 binnen mocht schieten.

Door het gelijkspel staat het elftal van Langerak zestiende in de Tweede Divisie. Komende zaterdag speelt Kozakken Boys uit tegen koploper Katwijk.