Arkel sleept punt weg bij Altena

24 april 2022 om 01:09 Voetbal

NIEUWENDIJK Arkel heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld uit tegen Atlena in Nieuwendijk. ,,We moeten blij zijn dat wij een punt hebben overgehouden aan deze wedstrijd’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Altena – Arkel 1-1

Tijdens de eerste 45 minuten van de wedstrijd gebeurde er niet veel. Er waren weinig kansen ,,en het was geen geweldig voetbal.’’ Aan het eind van de eerste helft was het daarom nog altijd 0-0.

In de tweede helft zette de thuisploeg meer druk en al snel kwam Altena ook op 1-0. De voorsprong bleek echter maar van korte duur, Youri de Jong zorgde niet veel later namelijk voor de gelijkmaker. In het laatste gedeelte van de wedstrijd deed Altena er alles aan om toch nog de overwinning te behalen. ,,We kwamen niet meer onder de druk uit, het was vrouwen en kinderen eerst.’’ Uiteindelijk wist Arkel, op het tandvlees, stand te houden in Nieuwendijk.

Ondanks het gelijkspel blijft Arkel hekkensluiter in de 2e klasse F. Volgende week komt EBOH uit Dordrecht, die momenteel vierde staan, op bezoek.